Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ محسن حاجی میرزایی در برنامه‌ای تلویزیونی با اشاره به تمهیدات آموزش و پرورش برای مقابله با کرونا گفت: به محض آنکه نخستین تست کرونا مثبت اعلام شد، ما مجموعه‌ای از فعالیت‌ها را آغاز کردیم و همه معاونین سلامت استان‌ها و معاونین بهداشت وزارت بهداشت در یک ویدئو کنفرانس شرکت کردند و تمام ضرورت‌ها و اولویت‌ها را مرور کردند و با کار‌هایی که باید انجام بدهند آشنا شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دستورالعمل‌هایی برای مدیران مدارس، معلمان و دانش‌آموزان تدوین شد که شامل نحوه پیشگیری و مراقبت‌ها و اقداماتی بود که باید مورد توجه قرار بگیرد.

وزیر آموزش و پرورش درباره ضدعفونی کردن مدارس گفت: ما به همه مدارس ابلاغ کردیم و آن‌ها کار را شروع کرده‌اند. سلامت بچه‌ها فوق‌العاده اهمیت دارد و تلاش می‌کنیم شرایط مناسبی را فراهم کنیم.

حاجی میرزایی درباره مشکل مدارس برای تامین مواد ضدعفونی کننده گفت: روز یکشنبه در هیئت وزیران گزارشی از سرانه بهداشت مدارس ارائه دادم. امسال از حیث سرانه مورد نیاز مدارس اولویت را به مناطق محروم داده بودیم. هیئت دولت به سازمان برنامه تاکید کرد که اعتباری را برای مدارس پیش بینی کند تا امکانات و تجهیزات مورد نیاز را تهیه کنند.

وی در پاسخ به اینکه آیا تعطیلی مدارس تا ۱۵ فروردین صحت دارد؟ اظهار کرد: نخیر، ما در تعطیلات، تابع سیاست‌ها و صلاح‌دید وزارت بهداشت هستیم و اگر در منطقه و استانی وزارت بهداشت تشخیص بدهد که تعطیلی ضرورت دارد ما حتما این کار را انجام خواهیم داد.

تعطیلی مدارس تا ۱۵ فروردین صرفا پیشنهاد کمیسیون آموزش مجلس بود

وی درباره اعلام اخباری از سوی کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی درباره تعطیلی مدارس تا پایان تعطیلات نوروزی گفت: آن‌ها پیشنهادی تهیه و به رئیس مجلس داده‌اند. موضوع تخصصی و در صلاحیت وزارت بهداشت است که تشخیص بدهد چه نوع اجتماعاتی خطرناک است و آیا مدارس باید تعطیل شوند یا خیر؟.

وی افزود: این روز‌ها برخی مناطق به علت توصیه‌ها تعطیل شده‌اند، اما از این پس منحصرا از مسیر وزارت بهداشت و اعلام ضرورت از سوی آنها، تعطیلی را اعلام خواهیم کرد.

ارائه آموزش‌های مجازی در صورت تداوم تعطیلات

وزیر آموزش و پرورش درباره اینکه آیا کلاس‌های جبرانی برگزار می‌شود یا سال تحصیلی با تاخیر تمام می‌شود؟ گفت: ما برای اینکه شرایط تحصیل را تامین کنیم اگر در جایی تعطیلات بلندمدت تری نیاز بود برای جبران فرصت از دست رفته از روش‌های مجازی استفاده می‌کنیم. گروهی را مامور کردیم تا آخر این هفته این کار را انجام بدهند و زمینه آموزش مجازی را فراهم کنند. اگر ادامه تعطیلی لازم بود از طریق فضای مجازی آموزش غیرحضوری را در دستورکار داریم.

وی همچنین در پاسخ به اینکه آیا اگر فرزند مدرسه‌ای داشتید اجازه می‌دادید در این شرایط به مدرسه برود؟ گفت: یک فضای عمومی در جامعه دامن زده می‌شود که ممکن است خیلی واقع بینانه نباشد. این موضوع در تخصص من نیست و موضوعی بهداشتی است.

وی ادامه داد: بنده در جایگاه یک پدر، به مجموعه بهداشت و درمان اعتماد می‌کنم و اگر وزارت بهداشت در جایی تشخیص بدهد که مشکلی برای بچه‌ها وجود ندارد به گفته آن‌ها اعتماد می‌کنم.

سیاست قطره چکانی اعلام تعطیلات برای جلوگیری از سفر است؟

وزیر آموزش و پرورش درباره اینکه آیا شما که متولی مدارس هستید، اعلام تعطیلی را به مجموعه دیگری می‌سپارید؟ اظهار کرد: مرجع تخصصی اعلام ضرورت تعطیلی، وزارت بهداشت است. ما نمی‌دانیم که این کار ضرر دارد و در چه حدی و کجا باید تدابیری اتخاذ شود. از قلمرو بیماری اطلاع دقیق نداریم، اما وزارت بهداشت قلمرو و میزان شیوع را می‌داند. ما بر اساس صلاحدید آن‌ها تصمیم می‌گیریم.

وی درباره سیاست قطره چکانی اعلام تعطیلی مدارس به منظور جلوگیری از به سفر رفتن مردم نیز گفت: خیر، اینطور نبوده و در این روز‌ها شورا‌های تامین استانی اختیاراتی داشتند و به صلاحدید خودشان روز‌هایی را تعطیل اعلام کرده‌اند. به منظور انسجام بخشیدن به تعطیلات پراکنده در دولت بحث و مقرر شد که وزارت بهداشت تشخیص بدهد چه موقعی و در کجا لازم است تعطیلی را اعلام کند.

مدارس و دانشگاه‌ها را تا عید تعطیل کنید

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی خطاب به وزرای آموزش و پرورش و علوم گفت: تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها باید تا عید نوروز ادامه داشته باشد تا نسل نوجوان و جوان در معرض خطر کرونا قرار نگیرند.

میرحمایت میرزاده ۶ اسفند ماه در جلسه شورای آموزش و پرورش اظهار کرد: با توجه به شیوع کروناویروس که همه افراد جامعه را نگران کرده است و در این بین خانواده‌ها نگران فرزندان خود هستند، ضرورت دارد با یک تدبیر مناسب اسفندماه را برای مدارس و دانشگاه‌ها تعطیل کنیم تا این دوره بحران و خطر شیوع ویرویس کرونا سپری شود.

وی با بیان اینکه بهترین گزینه تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و مراکز پرتجمع در جامعه است، خاطرنشان کرد: با یک تدبیر مناسب می‌توان ضمن کاهش نگرانی خانواده‌ها نسبت به تعویق یک ماهه پایان سالتحصیلی تا خرداد ماه اقدام کرد تا جبرانی بر ایام تعطیلات و فرصتی برای ارائه تدریس از سوی معلمان و اساتید دانشگاه‌ها فراهم آید.

نماینده گرمی در مجلس افزود: به جای امتحان خرداد می‌توان این امتحانات را در نیمه اول تیرماه برگزار کرد تا از لحاظ تحصیلی دانش‌آموزان و دانشجویان عقب نمانند.

بیشتربخوانید:

مبتلا شدن ۴ نماینده مجلس به کرونا صحت دارد؟

میرزاده بیان کرد: البته بخشی از مولفه تحصیل دانش‌آموزان را از راه دور می‌توان از طریق صداوسیما انجام داد تا با همکاری اولیای دانش‌آموزان و دانشجویان این قشر بتوانند تحصیل خود را در منزل و به صورت غیرحضوری انجام دهند.

وی به شرایط خاص کشور در کنترل و توسعه امور پیشگیری بیماری کرونا اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه در شرایط کنونی آمادگی لازم و کامل برای رویارویی با این بیماری را نداریم و کنترل آن نیز سخت است، بهتر است مسئولان کشور تدبیری بیندیشند تا مدارس و دانشگاه‌ها تا ۱۵ فروردین تعطیل شوند تا امکان رفع این دغدغه جدی با یک تلاش فراگیر فراهم آید.

نماینده مردم گرمی در مجلس اظهار کرد: البته در جامعه باید جلوی شایعات و التهاب فضای عمومی گرفته شده و همه با آرامش به ارتقای سلامت مردم و جامعه کمک کرده و تا پایان اسفند شرایط عادی را به جامعه برگردانیم تا آرامش روانی خانواده‌ها برقرار شود.

یک مورد تست مثبت کرونا در کرمانشاه تایید شد

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با تایید یک مورد تست مثبت کرونا در کرمانشاه، گفت: بیمار پس از بهبودی ترخیص شده است.

محمدابراهیم شکیبا روز سه شنبه به ایرنا افزود: همانگونه که پیش بینی می‌شد و برآورد‌های علمی نشان می‌داد که احتمال ابتلا به ویروس کرونا در استان کرمانشاه دور از انتظار نیست، پس از ارسال نمونه‌های متعدد از موارد مشکوک به کرونا و انجام آزمایش‌های مربوطه و اعلام موارد منفی، توسط آزمایشگاه تخصصی در تهران، امروز یک مورد تست ابتلا به ویروس کرونا در کرمانشاه مثبت اعلام شد.

او گفت: بیمار مذکور که تحت مراقبت سیستم درمانی بود، پس از اقدامات درمانی و مراقبت‌های پرستاری خوشبختانه بهبودی یافته و هم اکنون از بیمارستان ترخیص شده است.

وی اظهار داشت: این فرد و خانواده وی که به تازگی به قم مسافرت کرده اند در برنامه اقدامات بهداشتی قرار گرفتند که خوشبختانه اعضای خانواده، مشکلی در زمینه علایم ابتلا به ویروس را نداشتند.

یک فوتی در البرز

سید حسن اینانلو معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی البرز ابتلای سه نفر در استان به ویروس کرونا را تایید کرد. وی گفت: متاسفانه یک نفر از سه بیمار مبتلا به کرونا در این استان جان باخت.

لینک کوتاه: www.rouydad24.ir/000rSf خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 کرونا بیماری کرونا ویروس کرونا مدارس و دانشگاه ها کرونا در کرمانشاه تا ۱۵ فروردین وزارت بهداشت تعطیلی مدارس دانش آموزان یک مورد تست تشخیص بدهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۳۶۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدگاه یک استاد دانشگاه درباره تعطیلی جمعه و شنبه

تبدیل تعطیلی هفتگی ایرانیان مسلمان به جمعه و شنبه حرکتی برخلاف سنت فرهنگی، تاریخی و تمدنی ماست که یک نماد اسلامی، یعنی آدینه را به حاشیه می‌راند و تمدن ایرانی ـ اسلامی را ناخواسته به زیر بلیت و نمادهای دیگران می‌کشاند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم،‌  محمدرضا ترکی استاد دانشگاه و عضو فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی در یادداشتی درباره اختلاف نظرها درباره تعطیلی پنجشنبه یا شنبه نوشت:  «تعطیلات هفتگی در دنیا و در میان مذاهب مختلف موضوعی هویتی و نمادی تمدنی است. چنان‌که می‌دانیم، در جوامع یهودی «شنبه» روز تعطیل است و یهودیان اگر بخواهند روزی را، به‌جز شنبه، تعطیل کنند، روز قبل از شنبه، یعنی «جمعه» را تعطیل می‌کنند. شنبه براساس اساطیر یهودی روزی است که خداوند از آفرینش فارغ شد و به استراحت پرداخت.

مسیحیان نیز که میراثدار  آیین مهر هستند، و روز «یکشنبه» را که روز خورشید است روز مقدّس خود می‌شمارند، اگر بخواهند روز دیگری را تعطیل کنند، روز قبل از آن یعنی شنبه را بر تعطیلات هفتگی می‌افزایند.

هیچ‌کدام از پیروان این مذاهب هرگز روز بعد از روز آیینی خود را به‌عنوان روز تعطیل برنگزیده‌اند، چون این اقدام روز مقدس آنان را به حاشیه می‌برد و از میزان اهمیت نمادهای فرهنگی و تمدنی آنان می‌کاهد، لذا هرگز دیده نشده که یهودیان روزهای «شنبه و یکشنبه» و مسیحیان روزهای «یکشنبه و دوشنبه» را به‌عنوان تعطیلات هفتگی بپذیرند.

روز تعطیل و جشن هفتگی مسلمانان هم، براساس متون و اسناد و سنت مقدس اسلامی روز «جمعه» است. روز جمعه چون روز اجتماع و جشن مسلمانان بوده، آن را در عربی جمعه، به‌معنی روز اجتماع و در زبان فارسی «آدینه» به‌معنی روز جشن و سرور نامیده‌اند.

مردم ایران معمولاً روز پنجشنبه را به برگزاری آیین‌های خاصی چون زیارت اهل قبور و رفت‌وآمدهای خانوادگی و امثال آن می‌پردازند.

بنابرآنچه گذشت تبدیل تعطیلی هفتگی ایرانیان مسلمان به جمعه و شنبه حرکتی برخلاف سنت فرهنگی، تاریخی و تمدنی ماست که یک نماد اسلامی، یعنی آدینه را به حاشیه می‌راند و تمدن ایرانی ـ اسلامی را ناخواسته به زیر بلیت و نمادهای دیگران می‌کشاند.

اخیراً شاهد جوسازی‌های رسانه‌ای شدیدی برای حذف تعطیلی شنبه به جای پنجشنبه هستیم. بهانه طرفداران شنبه به جای پنجشنبه پاره‌ای منافع اقتصادی و همگامی با تعطیلات جهانی و در واقع تن دادن به هنجارهای جهانی‌سازی است. این زمزمه نغمه‌ای است بدآهنگ و ناموافق با سنت تاریخی مسلمانان و قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و حرکتی است نسنجیده و خام، زیرا هماهنگی با تجارت و تعطیلات جهانی که تنها به بخشی از شرکت‌ها و بازرگانان ایرانی ربط دارد، هرگز اقتضا نمی‌کند تعطیلات ملی بیش از هشتادوچند میلیون ایرانی که براساس سنت‌های کهن و اصیل شکل گرفته، دستخوش تغییری مخرّب واقع شود. برای رفع این مشکل کافی است بخش‌های مرتبط با تجارت خارجی را، در حد لازم و ضروری، در وزارتخانه‌ها و بخش‌های اقتصادی در روزهای پنجشنبه فعال نگه‌داریم.

سروده تازه محمدرضا ترکی برای مردم غزه؛ سرقت سیاهی از کلاف گیسوی زنان، قتل‌عام خواب کودکان

این استدلال که برخی، یا بیشتر کشورهای عربی چنین تغییری را در تعطیلات هفتگی کشورشان اعمال کرده‌اند هم استدلال کاملی نیست، زیرا این کشورها الگوی ما نیستند و اگر بنا باشد ما در همه‌جا پاجای پای آن‌ها بگذاریم، باید تقویممان را هم، مثل آن‌ها، به میلادی تبدیل کنیم و...!

و سرانجام، موضوع تعطیلات هفتگی امری صرفاً اقتصادی نیست که چند انجمن اقتصادی بتوانند درباره آن ابراز نظر کنند و بخواهند بر اساس جوسازی و تبلیغات رسانه‌ای سرنوشت آن را رقم بزنند. اساساً موضوعات فرهنگی در حوزه درک و تخصص این انجمن‌ها و محافل نیست. چنین تغییراتی دارای ابعاد و دامنه‌های تاریخی و تمدنی و فرهنگی ریشه‌دار است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اصرار شنبه‌ای‌ها و مقاومت پنجشنبه‌ای‌ها
  • دیدگاه یک استاد دانشگاه درباره تعطیلی جمعه و شنبه
  • حمله روزنامه جوان به تعطیلی شنبه
  • حمله روزنامه جوان به مدافعان تعطیلی شنبه
  • زنگ سلامت در مدارس دامغان به صدا درآمد
  • ‏‬زورآزمایی «شنبه» و «پنجشنبه» بر سر تعطیلی
  • تعطیلی پنج‌شنبه این بالا را بر سر اقتصاد کشور می‌آورد
  • همه جا نه، در این یک فقره اما حق با بهروز افخمی بود!
  • آثار مثبت احیای واحد های تعطیل بیش از سرمایه‌گذاری‌ های جدید است
  • شنبه محبوب، پنجشنبه مغموم